Belföld · Labdarúgás · Sport

Ezért is van a béka segge alatt a Magyar futball!

Az egyik fő probléma az utánpótlásképzésben keresendő.

Sokan nem látnak a magyar labdarúgás mélységeibe csak a felszínt kapargatják hogy a felszín alatt mi van  az senkit nem izgat. Mindenki azzal jön hogy mi volt Puskásék idejében , de hahó észre kéne venni hogy nagyot fordult a világ, csak a focink nem változott vele!

Sokan azt sem tudják hogy mi folyik a foci utánpótlásban, pedig ha tudnák akkor lehet hogy másként állnának hozzá ezekhez a gyenge középszerű játékosokhoz!

Mert bizony azok felelősek a leginkább ezért a nihilért akik a klubok utánpótlásában dolgoznak.

Van olyan edző aki felpofozza , van aki üvöltözik a gyerekkel ha nem csinálja meg a Labdarúgó gyakorlatot elsőre  jól. Van  aki pénzt , van aki szexuális szolgáltatást kér a szülőtől a gyerek kezdőcsapat tagságáért cserébe. Vannak  olyan utánpótlás edzők is  akikben több alázat van futball iránt és valóban labdarúgót akarmak nevelni a gyerekekből csak ők periférián vannak és még senki nem hallott róluk csak egy bizonyos szurkolói réteg.

Még mielőtt bárki azt gondolná hogy más sportágakban nincsenek ezek a dolgok az téved! Ezek a dolgok ugyanúgy meg vannak más sportágaknál is csak ott a minőségben nem befolyásoló tényezők.

Ezért is van a béka segge alatt a Magyar futball!

Külföld · Konteó · Tudomány

Vajon Bill Gates biochipjei Windows alapúak lesznek e?

Egy beteg  koronavírusos összeesküvés elmélet nyomában.

A Koronavírus járvány kitörése óta  terjeng egy nagyon meredek összeesküvés elmélet,  mely szerint a Microsoft alapítója Bill Gates a vírus elleni védőoltással   biochipeket rakna az emberekbe. Beteg mi? Meg az is aki ezt terjeszti! A hiszékeny emberek általában mindent elhisznek hát még a hívők!

Ez úgy baromság ahogy van, de játszunk el a gondolattal! Ha volna is biochipes terve az valószínűleg Windowssal működne!

Vajon ha lesznek is azok Windows alapúak lesznek e ?

Ugye ugye hogy baromság!

Amúgy meg a sokat hangoztatott tanulmánya az ebolára vonatkozott! Szóval lukra futottatok már megint!

Belföld · Külföld · Külpolitika · Média

A 888 propagandistájának nem tetszik hogy George Floyd halála a magyaroknak is fáj!

Reflexió 888 cikkére.

A bőrszín nem választás kérdése! A világ sokszínű emberekből áll , ami a nagyvíz túloldalán történt nem csak Amerika gondja hanem mindannyiunké így a magyaroké is! A Rasszizmus az egész világ problémája így a magyaroké is! A deák téri gyilkosság szörnyű és Trianon is fáj, de  a rasszizmus még ennél is súlyosabb probléma! Törvény előtt mindenki egyenlő, a bűnösnek nincsen bőrszíne! George Floyd halála ugyanúgy a mi tragédiánk is, nekünk is vannak George Floydjaink, Breonna Taylorjaink csak Csorba Robikáknak  vagy máshogy nevezzük őket. Róluk nem vesz tudomást senki vagy nem akar, ez pedig a Horváth Tamás féle senkiknek köszönhető!

Úgyhogy Kedves Horváth Tamás bekaphatod!

Belföld · Belpolitika

Köszönjük Medgyessy Péter!

Tényleg Köszönjük!

Köszönjük hogy elásta a csatabárdot ! Köszönjük hogy szönyeg  alá söpörte a Fidesz Disznóságait ! Köszönjük hogy az SZDSZ eltünéséhez hozzájárult!  Köszönjük hogy letiltatta Juszt László filmjét! Egy dolgot felejtett el Medgyessy Péter hogy egy bizonyos Gyurcsány segítsége nélkül aligha lehetett volna 2002 ben miniszterelnök, de itt most nem róla van szó hanem a megalkuvásáról! Ha Medgyessy nem megalkuvó és engedi levetítettni Juszt filmjét akkor ma aligha lenne NER és a Fidesz már a történelem szemétdombján lenne!

Egy szónak is száz a vége Köszönjük Medgyessy Péter hogy hozzájárult a NER létrejöttéhez!

Köszönjük de tényleg!

 

Külföld · Külpolitika

Donald Trump aligha ilyen segítségre gondolhatott amikor azt kérte Xi Jin Ping kínai elnöktől hogy segítsen megnyerni neki a 2020 as elnökválasztást!

John Bolton volt nemzetbiztonsági tanácsadó állítása szerint Trump segítséget kért a kínai elnöktől!

Donald Trump jelenlegi amerikai elnök 2019 nyarán segítséget kért Xi Ji Ping kínai elnöktől az újraválasztásához, Trump azt kérte a kínai elnöktől hogy Kína vásároljon mezőgazdasági gépeket az USA tól. Kína nem vásárolt mezőgazdasági gépeket helyette küldött az USA nak és az egész világnak egy Koronavírus járványt! Trump éppen nem ilyen segítségre  gondolt  de  neki  ez is segítség legalább is ezt gondolja. A Koronavírus amerikai terjedésével Kínát állíthatta be felelősnek és ez táplálja azon reményeit hogy Novemberben esetleg újraválasszák.

Vajon a volt nemzetbiztonsági tanácsadó igazat mond?

A Könyvből megtudjuk.

Külföld · Külpolitika

Joe Bidennek akkor lehet igazán esélye ha a volt First Ladyt Michelle Obamát jelöli alelnök jelöltnek!

Biden Obama? Nyerő lehetne ismét!

Napok óta arról cikkezik a tengerentúli sajtó hogy ki lesz  vagy lehet Biden alelnökjelöltje a novemberi választásra. Sok név van a kalapban Stacey Abramstől Kamala Harrisig, Biden mégis akkor húzná a legmerészebbet (Ezzel pedig növelné az esélyeit)ha a volt főnöke feleségét Michelle Obamát választaná alelnökjelöltjének! Michelle Obamát a világ egyik legnépszerűbb nőjeként tartják számon és komoly mozgósító erővel bírna Joe Biden számára. A volt First Lady ugyan többször kijelentette hogy nem kíván politikai szerepet vállalni, de a rendszeres közéleti szerepvállalásai másról árulkodnak!

Augusztusban kiderül hogy kivel vág neki Joe Biden a novemberi elnökválasztásnak.

 

Közélet · Média

Megadja egy rasszista ízű bejegyzésben viccelődött a Seattle i eseményeken.

Ez már mindennek a legalja Megadja!

Megadja Gábor  a 888 propagandistája most egy mindennél aljasabb és rasszista ízű posztban reagált  a Seattle ben történtekre.

Ezt írta Megadja: “Tudjátok, mi lehet a seattle-i fekete Lenin megfelelő művészneve? Rapper és hadúr egyszerre:
MC Kuntakinte.
(Sajnos nem tudom, hogy ez rasszista-e, majd a tenyellenőrzök eldöntik, a piac pedig megoldja.)”

Kimondhatjuk hogy Megadja  Gábor egy szellemileg visszamaradott személy aki leragadt Kuntakinténél és nem mellesleg egy szalonrasszista!

A világ már túl van Malcom X en , Martin Luther Kingen meg egy Cassius Clayen de  Megadja Gábor még nincs túl Kuntakintén!

Megadja Gábor azt gondolta hogy mond majd valami vicceset, de egyre szánalmasabbá válik

 

Belföld · Egészségügy · Gazdaság

Akik azt gondolják hogy a Koronavírus csak egy hiszti azok károsak az embertársaikra!

Van ami még a vírusnál  is veszélyesebb!

Merő felelőtlenség azt gondolni hogy a Koronavírus csak egy hiszti, aki ezt gondolja az ember életekkel játszik! Nem egy Ebola és nem is egy Pestis de ugyanúgy állatról terjedt emberre és nem törvényszerű hogy valaki belehal aki elkapja, de így is károkat okozhat az emberben. Ezért lenne jó ha a maszkviselést mindenki komolyan venné! Inkább Szlávik doktorra hallgassunk mint Gödényre , előbbi szakember utóbbi sztatisztikára mondja a nagy semmit!

Nem arról van szó hogy pánikoljunk hanem arról hogy kellően óvatosnak kell most lenni!

Szlávik Doktor azt mondja hogy viseljünk maszkot és érdemes is hallgatni rá!

Még egyszer és utoljára!

Akik azt gondolják hogy a Koronavírus csak egy hiszti azok károsak az embertársaikra!

 

 

Külföld · Külpolitika

Donald Trump felkészült a bukásra?

Legalább is erről árulkodik a nyilatkozata.

Az Elnök a Fox News csatornának reagált azokra a vádakra amelyek a Demokrata részről jött hogy ha elvesztené a novemberi választást akkor nem ismerné el a vereséget. Ha nem nyerek akkor nem nyerek , majd mást csinálok bár nem biztos hogy az jó lesz az országnak ha nem én nyerek, mondta Trump. Ez kicsit úgy hangzott mintha Trump felkészülne a saját bukására közben azonban odaszúr vagy másként nevezve burkoltan zsarolja a választókat hogyha nem rám szavaztok az lehet hogy rossz lesz nektek! Lehet hogy szorult némi ész abba a narancsbőrü koponyába vagy mégsem? Donald Trumpon nagyon nehéz ki igazodni nem véletlenül mondják rá hogy kiszámíthatatlan!

Külföld · Külpolitika

Trump vagy Biden? Vajon ki merne fogadni a végső győztesre öt hónappal az elnökválasztás elött?

Ki merne de komolyan?

A Koronavírus járvány és a George Floyd halála miatt tüntetés és zavargások nem igazán kedveznek Trump újraválasztási esélyeinek , de még közel 5 hónap van az elnökválasztásig addig bármi történhet. Ki merne már most tippelni a végső győztesre? Aki van olyan bátor hogy megtippeli vagy fogadna az elnökválasztás végső győztesére az előtt kalapot kell emelni! Joe Bidennek most viszonylag jól megy a szekere a kérdés már csak az hogy 5 hónap múlva kifizetődik e! Ha Biden nyer akkor ő Amerika  legidősebb elnökeként vonul majd be  a történelembe. Trump győzelmére már most kockázatos lenne fogadni! Így múlna el a világ dicsősége?

Majd Novemberben kiderül.