Külföld · Külpolitika

Szimulálták a novemberi választást Biden nyerőhelyzetben van így is!

Az elektori rendszer szerint!

Amerikában minden országos közvélemény kutatás szerint Joe Biden vezet  Donald Trump előtt 10 százalék ponttal most azonban a választási rendszer szerint is  kijött a matek, ugyanis  szimulálták a novemberi éles helyzetet. A szimuláció szerint Trump előnnyel indul de aztán Joe Biden megfordítja a dolgot ugyanis  elviszi Californiát , Delaware t, Virginiát, Coloradot  és még jó pár államot. Arizona még nincs benne ugyanis ott erősen kérdéses még  mi lesz mindenesetre Trump ott sem áll jól. Ugyan sok víz le fog folyni a potomacen és a Mississipin is de azért érdemes megtekínteni a szimulált választást a Youtube on!

Ime a Videó!

Belföld · Külföld

Tanuljunk Amerikától!

Arrafelé ki állnak a jogaikért az emberek nem úgy mint mi!

Még mielőtt bárki azt gondolná hogy a rasszizmus csak amerikai probléma az hatalmasat téved ez minden ország problémája! Itt azonban nem csak a rasszizmusról szól a történet hanem az egyetemes jogainkról is. Próbáljunk meg kiállni magunkért , hallassuk a hangunkat mint ahogy Amerika szerte is teszik! Ha kell hetekig  és kitartóbbnak kell lenni mint ahogyan Amerikában is csinálják! Nem kell kocsikat gyújtogatni csak  napokig az utcán lenni!  Ennyi a történet! Csak egy nagyon nagy szikra kell ami ezeket a tüntetéseket előidézi mint 2018 Decemberében  nálunk a rabszolgatörvény botrányos megszavazása vagy odaát most a George Floyd gyilkosság esetében!  Tanuljunk Amerikától!

Belpolitika · Közélet · Külpolitika

Ez lehet Orbán terve ha Donald Trumpot nem választják újra!

Ennek senki nem fog örülni.

Orbán Viktor egyik régi dédelgetett álma hogy Magyarországot kivezesse NATO ból és az EU ból, de eddig ezt halogatta még pedig azért mert időközben szövetségesre lelt nyugaton Donald Trump személyében. Ez az oka amiért Orbán nem szakadt el végleg a civilizált világtól azonban ha Trumpot nem választják újra akkor ezt meg fogja tenni! Népszavazást fog kiíratni arra hivatkozva hogy a nyugat  szembe megy a keresztény értékrendel blablabla! Orbán Oroszországhoz láncolna ismét minket végérvényesen ha végre hajtja tervét !

Ébresztő!