Belföld · Labdarúgás · Sport

Ezért is van a béka segge alatt a Magyar futball!

Az egyik fő probléma az utánpótlásképzésben keresendő.

Sokan nem látnak a magyar labdarúgás mélységeibe csak a felszínt kapargatják hogy a felszín alatt mi van  az senkit nem izgat. Mindenki azzal jön hogy mi volt Puskásék idejében , de hahó észre kéne venni hogy nagyot fordult a világ, csak a focink nem változott vele!

Sokan azt sem tudják hogy mi folyik a foci utánpótlásban, pedig ha tudnák akkor lehet hogy másként állnának hozzá ezekhez a gyenge középszerű játékosokhoz!

Mert bizony azok felelősek a leginkább ezért a nihilért akik a klubok utánpótlásában dolgoznak.

Van olyan edző aki felpofozza , van aki üvöltözik a gyerekkel ha nem csinálja meg a Labdarúgó gyakorlatot elsőre  jól. Van  aki pénzt , van aki szexuális szolgáltatást kér a szülőtől a gyerek kezdőcsapat tagságáért cserébe. Vannak  olyan utánpótlás edzők is  akikben több alázat van futball iránt és valóban labdarúgót akarmak nevelni a gyerekekből csak ők periférián vannak és még senki nem hallott róluk csak egy bizonyos szurkolói réteg.

Még mielőtt bárki azt gondolná hogy más sportágakban nincsenek ezek a dolgok az téved! Ezek a dolgok ugyanúgy meg vannak más sportágaknál is csak ott a minőségben nem befolyásoló tényezők.

Ezért is van a béka segge alatt a Magyar futball!

Hozzászólás