Belpolitika · Közélet

Nem Gyurcsány miatt lett Orbánnak kétharmada hanem Mesterházy balfaszsága miatt!

Vannak akik szerint Gyurcsány hozta az országra a kétharmados Orbán uralmat. Aki ezt gondolja az súlyos tévedésben él!

Ugyanis akik ezt gondolják azok már nem igen emlékeznek arra hogy mi történt a 2010 es választások két fordulója közt. Akkor most következzen egy kis memóriafrissítés. menjünk vissza az időben  7 évet! 2010 ben a járunk  az országgyűlési választások két fordulója közt. Mesterházy Attila arra kéri az MSZP  második fordulós és esélyes jelöltjeit hogy lépjenek vissza az LMP s jelöltek javára mindezt azért hogy ne lehessen a Fidesznek kétharmada, a jelöltek visszalépnek ám ezzel pont az ellenkezőjét érik el. A baloldali szavazók otthon maradnak a második fordulóban így ahol győzelmi esélyei lettek volna az mszp s jelölteknek a Fideszes jelölt győzött.

Tehát nem Gyurcsány miatt lett  Orbánnak kétharmada hanem Mesterházy balfaszsága miatt!

Na most Gyurcsányozzatok  hülyék!

Nem Gyurcsány miatt lett Orbánnak kétharmada hanem Mesterházy balfaszsága miatt!” bejegyzéshez 12 hozzászólás

  1. Mesterházy tipikus megélhetési politikus. Emlékszem a választások előtt mennyire kapart. Nemtetszésünkre durván reagált. Szállóigévé vált, hogy “csak meg ne tudja Attila”.

    Kedvelés

  2. Gyurcsany Ferenc moge kell allni es segitseget adni a valasztaskor x-el kell megjelolni,hogy O legyen a miniszterelnok mert O tisztesseges, szereti a hazajat, es a nepert dolgozik tehat az O kezeihez nemtapad kozpenz, nem tolvaj, es neki nincsennek stromanjai Gyurcsany Ferencnek ehhez a munkahoz osszefogas kell es legyen jo egeszsege, hogy birja a gyurodesr amivel a sok piszkos megelhetesi politikusok bantani probaljak. Hajra DK.

    Kedvelés

    1. Azért a választáson résztvevők létszámának kb 44-46 százalékából kétharmadot, a maradék 54-56 százalékból egyharmadot összehozni, ( fidesz választási törvény ) az se piskóta. Senkinek nem kellett volna összefogni senkivel, ha az előző kétfordulós, arányos választási rendszer marad életbe, és nem magára szabott törvényt ír a fidesz-kdnp. ( akik nem fiatalok, nem keresztények, és nem demokraták ) Ennyi erővel leírhatták volna a törvényt két következö pontban: 1.§ – A fidesz mindig nyer 2.§ – Ha mégse a fidesz nyerne, úgy életbe lép az 1.§. Ennyit a fideszről, és a választási törvényéről.

      Kedvelés

  3. Mesterhàzy egy se hal se hús figura-egy apparátusi tapasztalat nélküli Kiss Péter..
    Azert a fèleszű Feri meg hozzà kèpest feketeöves figura-a ‘rettenetesmultú ‘ családja befolyását nemtekintve is..

    Kedvelés

  4. Édesanyja, Varga Katalin pápai munkáscsalád gyermeke, gyárban dolgozott. A család az ifjabb Gyurcsány Ferenccel és Éva nővérével Pápán társbérletben telepedett le egy komfort – fürdőszoba – nélküli lakrészbe, amelyben velük együtt több szegény család lakott. A gyerekek mégis „normálisan” nőttek fel az anya takarékos és beosztó gazdálkodásának köszönhetően. 1976-ban a lényegesen jobb körülményeket biztosító, akkor épült Vajda Péter lakótelepre költözhettek.—hol itt a rettenetes mult? Ha csak az nem rettenetes mult miszerint az édesanyja a fent említett körülmények között nevelte fel egymaga két gyermekét. Egyébként TE meg egy sötét barom vagy.

    Kedvelés

      1. Apró Antal a jelenlegi (harmadik) felesége nagyapja volt, nem Gyurcsány családja. Egyébkén a fidesz állítása,hogy az apák bűneiért a gyermekei nem felelősek.(pl. Pokorni ügy- ahol az apuka 32 éven át a rendszerváltásig volt besúgó-ezt Pokorni sírva ismerte el, majd elvonult három hónapra a politikától) Ezek szerint ez érvényes mindenkire, kivéve Gyurcsányt, aki még a felesége nagyapja bűneiért is felelős. Dobrev Klárával, mint harmadik feleségével 1994 óta él együtt, Ő pedig 1961 június 4.-én született. Mi köze neki Apró Antalhoz és 1956-hoz ? Egyébként azt sem értem, hogy az ügynökmúlt feltárását miért akadályozza éppen a fidesz. Úgy gondolom van mit takargatni bőven, amiből nem jöhetnek ki jól.( sok Apró Antal, vagy hasonló kerülhetne elő a fidesz nagy családjából )

        Kedvelés

Hozzászólás