Belpolitika · Közélet · Társadalom

Ha Gyurcsány a legelutasítottabb politikus akkor hogy a büdös pi..ába tart telt házas lakossági fórumokat országszerte?!

Teljes a zavar a közvéleménykutatóknál ugyanis a kutatásaik nem tükrözik vissza a valóságot ami a politikusok népszerűségi listáját illeti. Gyurcsány Ferenc ugyan a legnépszerűtlenebb a listán mégis az ő fórumára kíváncsiak a legtöbben.

Az egyszerű ember azt mondaná erre hogy Horn Gyula is volt már a lakossági fórumok királya igen ám, de ő  jó szónoki képességgel nem rendelkezett míg Gyurcsány igen. Gyurcsánynak volt már olyan lakossági fóruma ahol többen lettek volna  rá kíváncsiak mint ahányan beférnek a terembe. Ha a valóságot tükröznék vissza a közvéleménykutatók politikusi népszerűségi listái akkor Gyurcsány fórumaira 15 nél többen nem lennének kíváncsiak. Akkor most hogy is van ez kedves közvélemény kutatók? Ha Gyurcsány  a legelutasítottabb politikus akkor hogy a büdös pi..ába tart telt házas lakossági fórumokat  országszerte?! A többi ellenzéki politikus lakossági fórumain  miért nincs telt ház? Ezen kéne sürgősen elgondolkodni és nem Gyurcsányozni!

Ha Gyurcsány a legelutasítottabb politikus akkor hogy a büdös pi..ába tart telt házas lakossági fórumokat országszerte?!” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Miért? Mert több mint tíz éve szajkózzák, és beleégették a buta emberek agyába. Ezek az emberek általában lusták utána nézni az állítás valóságtartalmának, kényelmesebb elhinni a hazugságot! Természetesen Gyurcsány Ferenc, nem tévedhetetlen, követett és követ el hibákat, mint bárki más,de mindenek ellenére nem,Ő a “patás ördög”!..Bizonyítja ezt az is, mint a cikkben is és videókon, tükröződik, hogy telt házak előtt beszél, kíváncsian hallgatják. Felépített egy összetartó pártot, a kormányváltás híve, és ennek érdekében, kész a közös szövetségre. Van egy tekintélyes szavazó, szimpatizáns tábora, akik a híresztelések ellenére nem “szekta”csak egy benne bízó a programját elfogadó, támogató, biztató, időnként, bíráló összetartó erő! Bízunk abba, hogy előbb utóbb, egyre többen felismerik ezt, az emberi szövetséget, és csatlakoznak hozzájuk, hozzánk!Reménykedünk benne, hogy bármi történjen választások után, ez a szövetség erőt és, eredményt tud elérni, bármilyen formában pozícióban. Fontos lenne azért is ,hogy a teljes, kilátástalanság, az ország, további lecsúszása, a Európai, és más országok hideg elutasítása ne folytatódjék! “Mi Európaiak vagyunk” hangoztattuk ősidők óta, hát szeretnénk is azok maradni, a gyermekeinkért, unokáinkért. Kötelességeknek, Jogoknak, közös formálói és nem elszenvedői, akarunk lenni,enélkül szárnyaszegett, bezárkózott, a szemétdombunk szuverenitását szajkózhatjuk, Európai szövetségesek nélkül!?

    Kedvelés

Hozzászólás